![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 6.02.2004 Skąd: AlmaLO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zostawiacie czasami kompa na noc żeby coś ściągnąć?
![]() ![]() -------------------- Organizujesz wesele? Zobacz na Zespół muzyczny RYTM na wesela. Naprawdę fajny zespół muzyczny...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
do tego jest hibernacja ale wtedy karta sieciowa ew. modem tez jest wylaczany... radze ci wylaczyc monitor, coolery i wszystkie niepotrzebne appzy z opcja logowania... sam download potrzebuje troche pradu do zapisu danych na dysk wiec go nie mozesz wylaczyc...
-------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 627 Pomógł: 33 Dołączył: 1.05.2005 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
swego czasu komp łaził mi 24h a największy uptime miałem prawie miesiąc (mówie o zwykłym "desktopie" na WinXP w domku). teraz mam 'troche' lepsze lacze i juz nie musze tyle trzymac kompa on-line. rachunki za prad mam zawsze duze bo komp i tak chodzi 7-24
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a ja mam jakis taki pakiet pradu (w stoenie) ze sie placi iles tam i jak sie przekroczy to doplaca sie
![]() -------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 6.02.2004 Skąd: AlmaLO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no właśnie hivbernacja odłancza sieć a nie da się zahibernowac kompa i zostawić mu np ram, hdd, CPU:>
![]() Ten post edytował iceman 12.08.2005, 23:18:50 -------------------- Organizujesz wesele? Zobacz na Zespół muzyczny RYTM na wesela. Naprawdę fajny zespół muzyczny...
|
|
|
![]()
|
|
nie ;] ale jak wylaczysz monitor i niepotrzebne aplikacje to powinno grac
![]() nie zazdroscicie troche amerykanom?? u nich prad jest 30x tanszy niz u nas przy wiekszym PKB!! to tak jak u nas kilowat pradu kosztowal ze 2gr ![]() -------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 04:41 |