![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobiłem linki do ściągania plików z sciagaj.php?nazwa=....
itd i wszystko działa prawie OK. Są to pliki zip i nie wiem dlaczego jak wezmę otwórz otwiera się puste archiwum podczas gdy po zapisaniu pliku i otwarciu wszystko działa jak trzeba? Nie przeszkadza mi to za bardzo, ale chciałbym wiedzieć dlaczego tak się dzieje. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uważaj, żeby ktos nie probowal ci sciagnac pliku ../../......../etc/passwd
Ja btm raczej zrobil do tego baze i sciagal pliki po id. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Można ściągać pliki tylko z katalogu do tego przeznaczonego.
Nie można odwołać się do innych lokalizacji, ale nadal nie wiem dlaczego plik jest pusty po otwarciu. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 743 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
daj link do strony to zobacze czy u mnie będzie tak samo
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 28 Dołączył: 9.08.2004 Skąd: Stargard Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Kuziu @ 2004-10-04 10:45:05) daj link do strony to zobacze czy u mnie będzie tak samo dorzuć jeszcze jakiś kod... będzie widać jak na dłoni co i jak... |
|
|
![]()
|
|
$nazwa jest przekazywana przez URL.
$katalog był wcześniej teraz jest pusty. Nie usuwam bo nigdy nie wiadomo.
Strona jest lokalnie, więc adresu dać nie mogę. Nie mam gdzie jej umieścić. P.S. Już wszystko w porządku. Doszukałem się. Linijki
załatwiły wszystko. Podobno to tylko pod Windowsem, ale nie wiem. U mnie bynajmniej jest OK. Dzięki wszystkim za pomoc. Ten post edytował laqula 5.10.2004, 10:27:08 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 07:59 |