![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 16.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam serwer kompie i chce mieć adres serwera zamiast IP. Czy moge np. zrobić sobie adres virtualnego hosta www.miik.pl i wszystko będzie oki?Bo widze często w necie, że trzeba coś wykupić. Pomóżcie...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 120 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
www.nask.pl
www.dns.pl na tych stronach powinny byc zawarte wszystkie informacje jakie potrzebujesz... cena domeny .pl wedlug nask to 200zl ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 13.11.2003 Skąd: Legionowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobić możesz ale nikt cie nie zobaczy pod tym adresem.
Domeny .pl, .com.pl, .com, itd. są płatne - szczegły www.dns.pl ale .prv.pl jest bezpłatna - www.prv.pl dla ciebie www.miik.prv.pl -------------------- Pozdrawiam
Unikat |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 16.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
PRV to chyba tylko nakładka - alias. Wiem że można założyć alias na IP. Ale mi chodzi o domene. :wink:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
www.no-ip.com i jemu podobne
![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A, że tak się spytam, masz stałe ip? Bo jeśli nie, to zapomnij ...
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat A, że tak się spytam, masz stałe ip? Bo jeśli nie, to zapomnij ...
Cytat www.no-ip.com i jemu podobne
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 13:09 |