![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam !
Czy moge zainstalować nowy styl a phpbb w momencie kiedy mam juz na forum sporo postów ? Czy baza die zwariuje ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrób kopie wszystkiego co ważne i sprawdź.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 29.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale beż przesady. Do katalogu dodajesz folder z theme i już.
Jednak zawsze zaleca się zrobienia kopi bazy danych. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
OK, udało się super.
Słuchajcie mam jeszcze tylko taki problem. Nia działa na moim phpbb funkcja automatycznego logowania. Zaznaczam aby mnie logowało przy każdym wejściu automatycznie, ale nie loguje. Co może być przyczyną ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 29.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nom tego to już nie wiem. Jest wiele opcji. Mi się czasami nawet nuie chciało w ogóle zalogować. Najlepiej usuń wszystkie ciacha ze swojego kompa i zobacz czy ci działa 8)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 06:21 |