![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Szukam pomocy, co może być w tym źle, iż do pewnego momentu wszystko jest dobrze, a jak dodam więcej tekstu to już wychodzi chwilowy brak połączenia. Wydaje mi się, że mój string jest zbyt długi? Można to jakoś naprawić abym wysyłał gotowe odpowiedzi na moje forum razem z BBcode i polskimi znakami? Bo dajmy na to mam taką zmienną: Kod $message = " [b][size=18][color=white]...................................................................[/size] [size=12]................[/size][/b][/color] [b][size=18][color=white].............[/color][/size][/b] [img]........................................................................[/img] [b][size=18][color=white]...........................[/color][/size][/b] [code]....................................... ........................................................ ......................................................... ........................................................... ................................................... ........................................[/co de] [b][size=18][color="wh ite"]......................[/co lor][/s ize][/b] [co de].................................................. ................................................. ...............................................[/co de] [b][size=18][color="w hit e"]Zdjęcia:[/co lor][/s ize][/b] "; To na mojej stronie pokazuje się: Chwilowy brak połączenia... Ale jeżeli dam już np taką zmienną: Kod $message = " [b][size=18][color=white]...................................[/size] [size=12]................[/size][/b][/color] [b][size=18][color=white].............[/color][/size][/b] [img]........................................................................[/img] [b][size=18][color=white]...........................[/color][/size][/b] [c ode]....................................... ................................ .................................................... ................................................... ........................................[/co de] [b][size=18][co lor="w hite"]......................[/color][/s ize][/b] [c ode]..................................................[/c ode] ."; To już normalnie są wysyła. W czym może być problem? Wie ktoś może jak to rozwiązać? W Curl przesyłam to poprzez:
Jakas pomoc? Ten post edytował Owneds 28.12.2013, 14:06:18 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 171 Pomógł: 36 Dołączył: 12.01.2008 Skąd: Puszcza Mariańska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy ten CURL który wysyłasz wysyłą dan emetodą GET czy POST?
Jeżeli GET spróbuj zmienić na POST ![]() -------------------- Jeżeli ktoś na forum Ci pomógł, możesz mu podziękować klikając w opcje "Pomógł" pod jego postem!
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 744 Pomógł: 118 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: poziome Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zobacz jak masz zakodowanego stringa, w $mesage...
"w hite" <- sa ciapki wychodzące. -------------------- śmieszne obrazki
Kryzys: Ser jem spleśniały, wino piję stare i samochód mam bez dachu.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:47 |