![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 13.11.2003 Skąd: Legionowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy ktoś mógłby mi powiedzić dlaczego?
![]() Pomocy Z góry dziękuję -------------------- Pozdrawiam
Unikat |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A to serwery/dystrybucje wysyłają Cookie? Może napisz coś więcej, podaj jakiś kod albo coś...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 13.11.2003 Skąd: Legionowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok. sorki
Sytuacja jest tego rodzaju na linuksie mam serwer Apache i php 4.3, działało to do jednej chwili gdy wywaliło prąd, a USP zwariował i padł całkiem niespodziewanie. Po włączenieu prądu cookie nie są przesyłane i nie wiem co go boli bo tylko cookie nie działają. Co najgorsze na win serwer2003 mam podobną konfiguracje - Apache i php 4.3 - i z tego kompa spokojnie działa pliki php przekopiowałem z windows na linuksa i powinno działać tak jak zawsze to robiłem i działało. TERAZ NIESTETY NIC? ![]() ![]() ![]() SORY Z OSTATNIEJ CHWILI TO RACZEJ NIE SERWER. NIE MAM POJCIA CO JEST GRANE - NA JEDNYM SERWERZE O IP X.X.X.10 POD IE5.0 COOKIESÓW NIE WYSYŁA(ODBIERA), TA SAMA PRZEGLĄDARKA TO SAMO OKNO WPISANE IP X.X.X.100(SERW. WIN) COOKIE PRZESYŁA. DALEJ PRZEGLĄDARKA MOZILLA Z SERWERA O IP 10 WSZYSTKO DZIAŁA - NIC NIE ROZUMIEEEEEEM??%#^$? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() chYBA mi się mózg przegrzewa co z tym można zrobić zaraz będę bił koomputerrrrr. może ktoś ma biały kaftanik :-) POMOCY!!!! Ten post edytował UNIKAT 11.01.2005, 08:48:19 -------------------- Pozdrawiam
Unikat |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moze to wina explorera, sprawdz jeszcze wszystko na operze i ewentualnie przeinstaluj explorera.
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
No niestety to się dzieje nie tylko z jednego kompa ale z wielu różnych sprawdzane nie tylko operą ale i przeglądarką pod nowell, ---- tylko explorer nie odpowiada nie wiem dlaczego, co gorsza z tego co widziałem po logach to w kilku przypadkach komuś tam w świecie udało się w między czasie zalogować ----- nic nie rozumiem.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tego po tym wszystkim bym się nie spodziewał. Każda historia ma swój heppy end - ta również. Mój błąd i to ogromny. W skryptach php zawarłem coś takiego
w wyniku czego uzyskałem żywotność ciasteczka - czas serwera+30minut. Natomiast w wyniku zwałki zasilania i nieoczekiwanego śmiertelnego zejścia UPS'a serwer zgłupiał i cofnął czas o około 32 minuty wzglądem czasu rzeczywistego. Teraz nie wiem tylko dlaczego Mozilla działała ( ![]() ![]() Ten post edytował UNIKAT 12.01.2005, 11:12:30 -------------------- Pozdrawiam
Unikat |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 06:21 |