![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 364 Pomógł: 3 Dołączył: 29.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1) Potrzebuje zmienić wygląd checboxa tak zeby był to jakiś x.png i na środku był tekst po kliknięciu zmieniał sie w obrazek y.png i tekst był powiększony. Prosze o dokładny przykład
2) Jak zrobić zliczanie takich checboxów ile ich jest zaznaczoncyh i jak zabezpieczyć zeby można było zaznaczyć ich naraz np 5 Dzięki za pomoc Wiem ze to takei troche lamerskie bo widziałem juz to na forum no ale... Zabardzo rozkminić tego niemoge |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat 1) Potrzebuje zmienić wygląd checboxa tak zeby był to jakiś x.png i na środku był tekst po kliknięciu zmieniał sie w obrazek y.png i tekst był powiększony. Prosze o dokładny przykład Przecież tego od groma w Google... Google.pl => javascript custom checkbox Cytat 2) Jak zrobić zliczanie takich checboxów ile ich jest zaznaczoncyh i jak zabezpieczyć zeby można było zaznaczyć ich naraz np 5 Google.pl => javascript count checkbox Cytat Wiem ze to takei troche lamerskie bo widziałem juz to na forum no ale... Zabardzo rozkminić tego niemoge Było tego pełno, wystarczy szukać i... ruszyć trochę głową. -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 364 Pomógł: 3 Dołączył: 29.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jak zrobić zeby na tym checkbox można było napisac tekst ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na checkboxie? Że jak Ty sobie to wyobrażasz?
![]() @down: ? Ten post edytował pedro84 4.05.2010, 22:37:08 -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
no właśnie chyba zabardzo nierozumiesz
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 10:44 |