![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 30.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukam skryptu listy przebojów... internetowa sonda z blokadą IP, ale opcje w formularzu aby były sortowane zgodnie z punktacją. Bez strony wynikowej - wyniki w formularzu. Może ktoś widział coś takiego w internecie, lub może ktoś posiada taki skarb?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 13.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli podasz istotne szczegóły to mogę coś takiego napisać.
Tylko odpisz: 1. Czy ma używać mysql. 2. Na kiedy termin. Czekam na twój mail: gamemaster@poczta.onet.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no zobacz Kropek jacy ludzie sa chetni do pomocy :wink:
:arrow: http://php.resourceindex.com/Complete_Scri...vey_and_Voting/ -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 30.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukalem, szukalem... i nic nie znalazlem.. sa listy chart, ale bez mozliwosci glosowania.
Master bede baaardzo wdzieczny. Nie mam bazy danych, wiec na plikach, a termin taki jaki Tobie pasuje. ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Generalnie to nic trudnego do napiasnia mialem dwie tabele w ejdnej przechowywalem nazwy utworow i dodatkowe info do nich np artysta kiedy powstal itd.. druga tabela skladala sie z kolumn ktore w nazwie mialy numer miesiaca i rok (np 052003 dla maja 2003) po to zeby co miesciac powstawala nowa lista. Zadada byla taka ze user glosowal i przydziala odpowiednia ilosc na dany utwor (zostaje mu wyslane ciastko blokujace przed ponownym glosowaniem, ale rozwinol bym to o kolejna kolumen i trzymanie adresow ip). Gdy nastepuje koniec miesiaca skrypt poprzez ALTER dla tabeli wstawia nowa kolumne z oznmazceniem nowego miesiaca.. utwory ktore byly w pierwqszej 10 w poprzednim meisiacu otrzymuja odpowiednia ilsoc punktow na start na poczatku nowego miesiaca. Uff ale ssie rozpisalem..mam nadzieje ze wiele nie namieszalem
![]() ![]() ![]() -------------------- Pozdrawiam
Piotr P. 'g0blin' |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 14:07 |