![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 158 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mam pewien problem z wysyłaniem ciasteczka. Postanowiłem na swoim cmsie postawić sonde, jednak przy przy próbie wysłania ciasteczka wysypało m itaki oto błąd: Cytat Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/wilucomp/public_html/cms/silnik/silnik.php:160) in /home/wilucomp/public_html/cms/bloki/sonda/sonda.php on line 37 tak prezentuje się fragment pliku silnik.php
Z tego linia 160 to: Cytat echo '<?xml version="1.0" encoding="'.$JezykStrony['kodowanie'].'"?>'; Co do pliku sonda.php
Linia 37 to: Cytat setcookie("sonda","1",time()+24*3600); Macie jakiś pomysł an rozwiązanie tego? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 380 Pomógł: 59 Dołączył: 24.04.2010 Skąd: London Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 158 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No tak ale gdzie mam to wrzucić, juzdzieś widziałem że trzeba na wrzucić ob_start(); i ob_end_flush(); tylko nie wiem gdzie? Czy w pliku silnik, czy też w pliku sonda gdzie wysyłam dane do ciastka.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 380 Pomógł: 59 Dołączył: 24.04.2010 Skąd: London Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a używasz funkcji session_start(); ?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
a używasz funkcji session_start(); ? Tak na samym początku pliku silnik.php mam start sesji Cytat <?php
set_magic_quotes_runtime(0); session_start(); session_register('uzy_id'); session_register('uzy_nazwa'); session_register('uzy_email'); session_register('uzy_szablon'); session_register('uzy_jezyk'); session_register('uzy_czy_admin'); Ten post edytował Wilu88 21.08.2010, 13:16:35 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Użyj wyszukiwarki, wpisz w nią headers already sent i zobacz ile razy ten temat był już wałkowany
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dzięki wam chłopaki, w końcu się udało wystarczyło ob_start(); na początku i po sprawie
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 08:42 |