![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moj stary temat odchodzi w nie pamiec, duzo tam rzeczy... chodzi o jedno, lepiej mysle zrobic odrebny temacik
jak za pomoca curl polaczyc sie ze strona, majac dostep do ciasteczek z przegladarki (bo na stronie z ktora sie lacze, jest sprawdzanie cookies) prosze nie odsylajcie mnie do manuala, bo spedzilem w nim wystarczajaco duzo czasu i to ze jest komenda do ciastek wiem, ale jak jej uzyc niemam pojecia :/ -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 28.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ja do tej pory zawsze korzystalem z tego :
Pozdrawiam Luk Ten post edytował luk4 25.03.2006, 09:32:00 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wszystko ladnie pieknie, mam plik cookies.txt
ale co tam mam wrzucic? jak ma to wygladac w tym pliq? a ta klasa od HWAO dziala ale zwraca mi takie cos:
a mi trzeba tresc dokumentu :| Ten post edytował buffalo soldier 25.03.2006, 12:15:18 -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
|
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
tego tez uzylem :/
i nic nie zwraca ale Luk podal swietny kod, wszystko dziala tylko nie rozumiem wystarczylo utworzyc pusty plik cookie.txt i dziala wszystko to skad to pobiera ciasteczka? nie rozumiem ![]() |
|
|
![]()
|
|
sory ze smiece, wyzej post jest moj tylko mnie wylogowalo
dziwna sprawa bo teraz i skrypt Luka nie dziala :/ wszystko bylo ladnie pieknie, a teraz mi znowu zwraca acces denied :/ please delete cookies and try again dziwne, co moge zrobic ? ![]() -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 14:08 |