![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Pisze skrypt logujacy sie do mojego konta (panel admin) na serwerze home.pl. Ich skrypt logowania w formularzu generuje w polu typu HIDDEN token losowy. i tu sie zaczyna problem... za pomoca CURLa chce sie zalogowac przesylam zmienne POSTem ale brakuje mi tego tokena poniewaz on musi byc pobierany i wysylany "w tym samym czasie" bo jest on losowy. Czytalem manuala ale nie znalazlem na to odpowiedzi - moze ktos z Was mial juz taki problem? z gory dziekuje za pomoc pozdrawiam!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 6 Dołączył: 20.06.2005 Skąd: Pyskowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym odświeżyć jakże stary, ale ciągle aktualny temat. Czy da się to obejść?
Udało mi się rozwiązać problem:
Dodatkowo moim zadaniem było utworzyć konto e-mail, więc gdyby komuś się przydało:
Ważne było zadeklarowanie cookie jeszcze przy pobieraniu formularza (i tym samym tokena), żeby w tej samej sesji go wysłać. Ten post edytował Kihol 20.11.2009, 18:15:40 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.05.2025 - 06:37 |