![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Napisałem CSS banalny i prosty... Jednak wszystko z h1 jest pobierane, jednak kolor się nie zmienia... co może być przyczyną tego? Kod h1 { margin:0; padding:0; font-size: 65px; font-family: impact; font-weight:normal; color: black background-color: #FFF; } h2 { margin:0; padding:0; font-size: 16px; font-family: Verdana; color: #FFF; background-color: white; border-bottom-style: groove; font-weight:normal; } Wszystkie parametry się zmieniają i działają, jedynie kolor stale wyświetla się na stronie ten sam, a jest jak widać inny. Wywołanie tak: Kod <h1><a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><?php bloginfo('name'); ?></a></h1> i się kolor czcionki nie zmienia, a cała reszta tak.. Podgląd: http://344.cba.pl/ Chrome przekreśla mi na dodatek color jak wezmę zabadaj.. ps. czyściłem przeglądarke Ten post edytował rwtryb 20.04.2011, 21:49:11 |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Dodaj w CSS klasę dla "a" i tam daj jej kolor.
-------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
działa, wielkie dzięki, a jak border mi się nie zmienia ? przy menu? ale teraz nadal nie mogę przypisywać divom koloru bo wszystko jest czarne.. to nie do końca dobre rozwiązanie.
Mam wrażenie, że motyw nie reaguje na jakiekolwiek zmiany koloru, ani wielkości i rodzaju obramowania ... co może być nie tak... kod jest przecież banalny... Ten post edytował rwtryb 20.04.2011, 22:02:04 |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
działa, wielkie dzięki, a jak border mi się nie zmienia ? przy menu? ale teraz nadal nie mogę przypisywać divom koloru bo wszystko jest czarne.. to nie do końca dobre rozwiązanie. Wszystkie style dla <A> daj w tej klasie dla niego i będzie banglać. -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 3.05.2025 - 10:32 |