![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 26.09.2009 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem z pewnym zagadnieniem jak uwstawiam jeden obiekt nad drugim to przebijają mi się niektóre elementy z diva pod spodem i nie wiem jak tego uniknąć Odwiedź moją stronę może link lepiej zobrazuje o co mi chodzi
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 33 Dołączył: 18.10.2010 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
gdzie się coś przebija?
-------------------- "Sometimes you're gonna get odd error syntax, unexpected T_PAAMAYIM_NEKUDOTAYIM and you're like, what in the world is that thing i have no idea what went wrong in my code. In english that error means you screwed up the references to an object" Kevin Skoglund
Drobna prywata: Ależ nie nie, nie zamierzam zmieniać płci w najbliższym czasie, więc zwracanie się do mnie per Pan jest odrobinkę nietrafione. |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Chodzi Ci może o te chmurki, co pojawiają się po najechaniu na przycisk "Traf" ?
Sprawdź, czy ta chmurka nie jest png-iem z przezroczystością, bo pewnie jest, z tego, co pobierznie przejrzałem css-a (unitip.css) -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 09:34 |