![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hi. Zacząłem naukę jQuery bo wypada znać, postanowiłem zrobić sobie proste dynamiczne menu. No i zrobiłem
No i chce sie zapytac czy da sie to okrocic bo nie bede co nowy dzial dodawal 10 linijek jQuery i stylow. Myslalem nad zrobieniem funkcji ale musialbym jakos zmienna wpakowac pod klase jednak nie bardzo wiem jak ^^ Nakierujcie mnie prosze. Pozdrawiam -------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1) Formatuj jakoś ten kod... nie da się go ogarnąć.
2) Po co dajesz jakieś klasy "li", "div" etc. Nie możesz operować po nazwach elementów? 3) Ucz się, jeżeli jest to Ci potrzebne/przydatne, a nie "bo wypada" 4) Napisz co chciałbyś osiągnąć, jaki efekt. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcialbym wywalic te klasy p1 p2 a a2 zeby nie musiec co akapit dodawac p3 p4 a3 a4 itd. Wlasnie chce go jakos ogarnac skrocic zapis
-------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 02:06 |