![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 23.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
mam problem z edycją kodu css. Analizuję stronę przy pomocy chrome, dodatku "zbadaj". Często pojawia mi się określenie typu "a#mpc_cart" itp jak wpisać prawidłowo w pliku css edycję tych wartości? próbowałem: mpc_cart a {color:#fff} #mpc_cart a{color:#fff} a#mpc_cart {color:#fff} i nie działa... jak prawidłowo edytować taką wartość? Sorki, że nie używam specjalistycznych określeń ale nie są mi bliskie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 114 Pomógł: 25 Dołączył: 22.11.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Badając element i spoglądając na Style będziesz miał nr linijki i plik w którym jest dany styl zapisany.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 821 Pomógł: 111 Dołączył: 11.09.2006 Skąd: Biała Podlaska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Badając element i spoglądając na Style będziesz miał nr linijki i plik w którym jest dany styl zapisany. Dokładnie jak kolega mówi. Po prawej stronie masz jaki to plik css i wszystkie atrybuty dla danego elementu. https://snag.gy/LmFpBK.jpg Staraj się unikać !important |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 02:23 |