![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 0 Dołączył: 6.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
problem polega na tym, iż skacze mi header. Konkretniej chodzi o to, że czasem suwaka nie ma, bo podstrona jest krótsza i wtedy strona się rozszerza, przez co header przeskakuje. Dziwnie i źle to wygląda, a ja kompletnie nie mam pomysłu jak to rozwiązać. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niezbyt rozumiem twój problem. Pokaż go online.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 0 Dołączył: 6.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jestem wstanie.
Po prawej stronie widzisz teraz suwak, jeżeli strona mieści się w rozdzielczości ekranu to go nie ma. Problem z tym, że u mnie niektóre się mieszczą, a inne nie. Przez co na niektórych podstronach zmienia się rozmiar i strona się rozszerza o te kilka pixeli i następuje taki jakby przeskok banneru. Chyba idzie to sobie wyobrazić. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 202 Pomógł: 36 Dołączył: 10.06.2011 Skąd: Dokąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To pewnie kwestia sztywno ustalonych wartości. Może zmniejsz trochę header? I ew. wrzuć go w DIVa, któremu ustawisz szerokość 98%?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
html {overflow-y: scroll;}
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Chciałem tego uniknąć, ale chyba przy tym zostanę.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ech to daj chociaż screen
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.04.2025 - 07:41 |