![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 145 Pomógł: 0 Dołączył: 30.07.2012 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
mam problem z menu, chodzi o to że: mam menu z rozwijanymi elementami, gdy nie wchodzi się w żadną stronę rozwinięta jest ok, lecz po wejściu w jakikolwiek element submenu jeden z elementow tegoż menu wchodzi na drugi, dodam iż strona stoi na wordpress. Może ktoś z Was borykał się już z takim problemem lub jest w stanie mi pomóc na co liczę. link do strony http://skrobala.linuxpl.info/rm/ kod css menu
Podejżewam ten element css
odpowiada on za to aby wordpress dodał go do aktywnego elementu menu, tylko co zrobić aby dla submenu tego nie dodawał? z góry dziękuje za wszelkie sugestie ktoś jest w stanie mi pomóc? Ten post edytował Poczatkujacy_Web 21.06.2013, 23:08:34 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
current-menu-parent nie current-menu-item
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 145 Pomógł: 0 Dołączył: 30.07.2012 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
current-menu-parent nie current-menu-item owszem działa, ale w przypadku jeśli rodzic ma dzieci - jeśli ich nie ma, niestety nie działa w sposób taki jaki bym oczekiwał , poprostu nie dodaje tej klasy. W jaki sposób zmodyfikować to aby działało to w obu przypadkach? Pomoże ktoś? Ten post edytował Poczatkujacy_Web 2.07.2013, 22:57:04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:43 |