![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 2 Dołączył: 2.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mam problem odnośnie wyciągania danych z mysql. Postawiłem sobie wordpressa i tak jak na podręcznym rysunku ![]() ![]() chciałbym zrobić tak żeby mi sie wyświetlało to w dwóch kolumnach (PRAWEJ STRONIE). Kod do wyciągania pojedynczego rekordu z bazy mam opanowany i wiem gdzie się znajduje. Wszystko jest w WHILE. Nagłówek i menu nas nie interesuje - są ok i we właściwym miejscu. proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. PS. niestety od dwóch dni przewalam net i nie znalazłem żadnego plugina do tego. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ma to jak szukać pluginu dla dodatkowej kolumny
![]()
lub zwyczajnie ustaw statycznie szerokość komórek (jeżeli nie korzystasz z tabel) Ten post edytował CuteOne 27.02.2013, 09:33:46 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 873 Pomógł: 25 Dołączył: 24.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ustal sobie jakąs szerokość kontenera gdzie przechowujesz te nagłówki.
Natępnie każdy nagłówek umieść w osobnym boxie <div> z float: left; szerokość ustal tak aby po drugim nagłówku kolejny przenosił się samoczynnie do kolejnego wiersza. możesz również wyświetlać ten nagłówki przy użyciu modulo ( reszta z dzielenia ) i na ten podstawie decydować czy dany nagłówek leci do kolejnej linii czy też nie... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 2 Dołączył: 2.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieki bardzo panowie - pomogliscie niesamowicie. dzieki
ale mam jeszcze jedno pytanko. http://eventsiedlce.pl/category/dj/ - zdjęcia chociaż proporcjonalnie zmniejszyłem w css dalej się źle skalują. Co może być przyczyną ![]() z góry dziękuję za pomoc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 23:34 |