![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam w formularzu div który ustawia wygląd inputów - wszystkich w tym divie. Jak dodałem radio to on też ma te style a chciałbym aby był przeglądarkowy. czyli muszę usunąć style, nadane przez siebie, jednocześnie nie wywalając pola radio z diva. Jak to zrobić? -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Nadaj stylom nazwy, jeżeli styl jest "ogólny" będzie stosowany do wszystkiego, lub sprecyzuj w CSSie, które elementy ma obejmować styl.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zdaje się, że styl jest w css-ie ustawiony dla elementu <input />. Najlepiej zrobić to tak
W takiej sytuacji tylko elementy input o klasie 'moja_klasa' w div-ie 'moj_div' będą przyjmowały ustalone style, pozostałe elementy będą standardowe. Ten post edytował mortus 30.03.2010, 09:42:51 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.06.2025 - 20:20 |