![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 287 Pomógł: 10 Dołączył: 22.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Ok więc tak mam zrobione menu w CSS, przy Mozilli i Operze wszystko jest w porządku, przy IE zaczyna się coś z tym menu dziać. Zrobiły mi się schody z menu. Jak mam to ułożyć do jednej linii, zrobiłem na każdą przeglądarkę osobne wczytanie stylu ale teraz tego do porządku nie mogę ułożyć:
Pozdrawiam i proszę o pomoc. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po kiego pakujesz listę w DIV? Przecież można ostylować samą listę, bez tworzenia kodu rodem z DIVmanii...
Generalnie, dajesz float:left; i powinno działać, masz gdzieś to dostępne na www? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 203 Pomógł: 55 Dołączył: 23.11.2008 Skąd: UKF Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod ul#nav li {display:inline;}
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 287 Pomógł: 10 Dołączył: 22.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie, nie mam dostępnego, zauważ, że tam jest float:left; display:inline; żądnej zmiany nie wprowadza.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 203 Pomógł: 55 Dołączył: 23.11.2008 Skąd: UKF Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.kurshtml.boo.pl/css/poziome_menu,menu.html
To powinno pomóc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie, nie mam dostępnego, zauważ, że tam jest float:left; display:inline; żądnej zmiany nie wprowadza. Jakbyś miał poprawny kod to byś zauważył gdzie masz błąd. Ja dopiero po skopiowaniu na serwer zauważyłem. float:left; nadajesz elementowi listy (li), nie linkowi. Proszę, z resztą CSS baw się sam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 05:32 |