![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 0 Dołączył: 11.06.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem z scrollem w Iphonach. Potrzebuje aby była możliwość skrolowania Iframa na tych telefonach. Na adroidzie działa poprawnie, można przesuwać. Aktualnie wygląda to tak: Kod <div class="rozklad-container"> <iframe src="" style=" border-width:0; " width="750" height="1300" allowfullscreen="" frameborder="0" scrolling="yes" > </iframe> </div> .rozklad-container aktualnie nie ma zadnych parametrów. Próbowałem wiele sposobów i nie moge tego rozwiązać... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 806 Pomógł: 1828 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 0 Dołączył: 11.06.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod width: 100%; height: 100%; overflow: auto; position: relative; -webkit-overflow-scrolling: touch; Wiem, wiem tak szukałem. Niestety nie wszystkie odpowiedzi działały. dopiero jak na to trafiłem. Jeszcze dodatkowym problemem było, że jak pozycja iframa byla na dole i klikalem gdzies to zostawalo na dole, a tresc była dużo wyżej. Rozwiązaniem było: Kod onload="window.parent.parent.scrollTo(0,0)" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 05:44 |