![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 0 Dołączył: 7.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam na wstępie uprzedzę że nie zajmuję się wcale stylami css ale mam problem i muszę użyć tylko w 1 linijce tego. a mianowicie chodzi mi o wyśrodkowane tło obrazkowe. Jak to zrobić ? najlepiej bardzo prosto w google szukałem ale to co przeczytałem nic mi nie wyszło (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
niby to miałem dać w style.css
to w <head></head>
i nie działa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) proszę o pomoc najlepiej o poprawienie |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 60 Dołączył: 5.10.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Idziesz do mechanika i mówisz "nie działa". Zastanów się co z taka informacja ma mechanik zrobić. Oczywiście jest opcja ze sprawdzi samochód od a do z i obarczy ciebie 100 tys. złotych za sprawdzenie, ale to lekko mija się z celem.
Wracając do sprawy, prawdopodobnie szukasz parametru css'a "background-position" i upewnij się, że potrzebujesz "background-repeat". Ten post edytował Necsord 14.02.2012, 16:00:49 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 11.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pokaz plik .css
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 433 Pomógł: 64 Dołączył: 29.01.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Daj to w head i sprawdz czy dziala, moze sciezki pomyliles
Jesli ma sie powtarzac, to repeat jest domyslne Dalem w przykladzie no-repeat zebyc zobaczyl o co chodzi. Ten post edytował prowseed 13.02.2012, 18:42:34 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 22:34 |