![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 206 Pomógł: 3 Dołączył: 18.08.2011 Skąd: Chrzanów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć. Mam problem z dość wydawało by się banalną sprawą ale meczę to już 3 dzień i nie mogę jakoś tego zrobić. Szukałem odpowiedzi na necie ale niestety mało co to dało :/ w związku z tym proszę was o pomoc.
Problem mam z szkieletem strony
Chodzi o to żeby całość strony jak będzie mało treści była na 100% strony i tu zaczynają się schody ponieważ nie mogę ustawić wysokości diva(middle) przy ustawieniu 100% div jest wysoki jak całe okno przeglądarki , następna sprawa do 2 divy left i right powinny mieć one wysokość zawsze 100% diva(middle) oraz div(right) powinien być szeroki na resztę szerokości div'a(middle) Pomocy! ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 307 Pomógł: 37 Dołączył: 9.11.2010 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jestem epwny czy to tylko ja nie mam takiej wyobraźni abstrakcyjnej, ale nie widzę z opisu do dokładnie chcesz uzyskać
![]() Odpowiem jedynie że śmiało możesz przypisać dla "left" i "right" "height:100%" bo będzie się to odwoływać do elementu w którym są zagnieżdżone w tym przypadku "middle". Może masz jakąś graficzna reprezentację tego? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 206 Pomógł: 3 Dołączył: 18.08.2011 Skąd: Chrzanów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym uzyskać coś takiego
![]() założenie jest takie że jak jest mało treści to jest to na całą stronę przeglądarki bez scroll'a natomiast jak się zapełnia tekstem to się normalnie powiększa i pojawia się scroll w przeglądarce (nie w div'ie) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 04:42 |