Witam,
bawię sie od jakiegoś czasu w budowanie strony www i doszedłem do etapu programowania w php i tutaj napotkałem mały problem ponieważ mam problem z responsywnością mojej tabelki(formularza) i inputem zawartym w niej.
Input jest ściągnięty jako gotowy datepicker z bootstrapa i podlaczony do mojej strony i nie mogę się dokopać to problemu.
A wygląda on tak ze w momencie skalowania strony tabelka i prawie wszystkie inputy mi sie zmniejszają, oprócz tego datepickera.
Mógłby mi ktoś mnie naprowadzić, bądź podpowiedzieć jak skorygować ten problem?
Tutaj link do strony ze zobaczyc:
http://iegut.cba.pl/b.phpTutaj podaje caly kod strony:
<link rel="stylesheet" href="css/bootstrap.css"> <link rel ="stylesheet" href="css/datepicker.css"> <link rel ="stylesheet" href="css/style.css"> <script src="https://code.jquery.com/jquery-1.12.4.js"></script> $( function() {
$( '.datepicker' ).datepicker();
} );
<meta http-equiv="Content-type" content="text/html; charset=ISO-8859-2" />
<div class="table-responsive"> <table class="table-bordered" > <tr><td>Imię i Nazwisko:
</td><td><input type="text" class="col-xs-6" name="imie" value="<?php echo !empty($_POST['imie']) ? $_POST['imie'] : '' ?>">
</td></tr> <?php
echo "<body style='background: url(jpg/laka.jpg);'>";
?>
<?php
if(isset($_POST['zglos']))
{
$blad = false;
if(empty($_POST['imie'])){ echo('Nie podałeś/podałaś imienia i nazwiska.<br/>'); $blad = true;}
if(empty($_POST['plec'])){ echo('Nie podałeś/podałaś swojej płci.
<br/>'); $blad = true;}
if(empty($_POST['miejscowosc'])){ echo('Nie podałeś/podałaś miejsca zamieszkania.
<br/>'); $blad = true;}
if(empty($_POST['data'])){ echo('Nie podałeś/podałaś daty urodzenia.
<br/>'); $blad = true;}
if(empty($_POST['kom'])){ echo('Nie podałeś/podałaś numeru kontaktowego.
<br/>'); $blad = true;}
if(empty($_POST['mail'])){ echo('Nie podałeś/podałaś maila.
<br/>'); $blad = true;}
if(empty($_POST['o_sobie'])){ echo('Nie napisałeś/napisałaś o sobie.
<br/>'); $blad = true;}
if(empty($_POST['zainteresowania'])){ echo('Nie napisałeś/napisałaś o swoich zainteresowaniach.
<br/>'); $blad = true;}
if(!$blad)
{
$tresc = 'Zgłoszenie kontaktowe przez:
<br/> Imię i nazwisko: '.$_POST['imie'].'
<br/> Płeć: '.$_POST['plec'].'
<br/> Miejscowość: '.$_POST['miejscowosc'].'
<br/> Data urodzenia: '.$_POST['data'].'
<br/> Nr Kontaktowy: '.$_POST['kom'].'
<br/> e-mail: '.$_POST['mail'].'
<br/> O sobie: '.$_POST['o_sobie'].'
<br/> Zainteresowania: '.$_POST['zainteresowania'];
if(mail('damianooo95@gmail.com', 'Nowy kandydant/Zgłoszenie', $tresc))
{
echo ('
<span style=\"font-size: 30px;\">Zgłoszenie przyjęte
</span></br>');
}else{
echo('Problemy techniczne, spróbuj później');
}
}
}
?>
<?php echo !empty($_POST['plec']) ? $_POST['imie'] : '' ?><tr><td>Płeć:
</td><td><input type="radio" name="plec" value="Mezczyzna" /> Mężczyzna
<br /> <input type="radio" name="plec" value="Kobieta" /> Kobieta
<br /></td></tr>
<tr><td>Miejscowość:
</td><td><input type="text" class="col-xs-6" name="miejscowosc" value="<?php echo !empty($_POST['miejscowosc']) ? $_POST['miejscowosc'] : '' ?>">
</td></tr>
<tr><td>Data urodzenia:
</td><td><input class="datepicker" type="text" class="col-xs-6" name="data"> <?php echo !empty($_POST['data_urodzenia']) ? $_POST['data_urodzenia'] : '' ?>
<tr><td>Nr Kontaktowy
</td><td><input type="text" class="col-xs-6" name="kom" value="<?php echo !empty($_POST['kom']) ? $_POST['kom'] : '' ?>">
</td></tr> <tr><td>e-mail:
</td><td><input type="text" class="col-xs-6" name="mail" value="<?php echo !empty($_POST['mail']) ? $_POST['mail'] : '' ?>">
</td></tr> <tr><td>Parę zdań o sobie:
</td><td><textarea name="o_sobie" input class="col-xs-6" rows="5" cols="40"><?php echo !empty($_POST['o_sobie']) ? $_POST['o_sobie'] : '' ?></textarea></td></tr> <tr><td>Zainteresowania:
<div style="margin-left: 300px;"> </div></td><td><textarea class="col-xs-6" id="usr" name="zainteresowania" rows="5" cols="40"><?php echo !empty($_POST['zainteresowania']) ? $_POST['zainteresowania'] : '' ?></textarea></td></tr>
<input type="hidden" name="zglos" value="ok"/>