![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 5.11.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
postanowiłem poprosic Was o pomoc ponieważ sam nie jestem w stanie sobie z nim poradzić. Posiadam gotowy szablon strony, takiej coming soon page, dla Was raczej nic skomplikowanego. Na stronie mieści się miejsce do wpisania swojego adresu e-mail i obok guzik "Subskrybuj". Kłopot polega na tym że po wpisaniu maila i wciśnięciu owego guzika nic się nie dzieje, brak reakcji. Otworzyłem notatnikiem plik index.html, i owszem widnieją tam zapisy które powinny się wyświetlić po wciśnięciu guzika jak np. Dziękujemy za zostawienie adresu e-mail. itd. Znalazłem taki zapis: The requested URL /subscribe/contact.php was not found on this server. I sprawdziłem, że w katalogu /subscribe/ rzeczywiście nie ma takiego pliku, co mnie dziwi że szablon jest niepełny, bo poza tym wszystko pięknie chodzi. Czy wie ktoś może jak stworzyć taki plik i co powinno w nim być aby to działało? Lekko orientuję się w języku HTML, ale nie na tyle żeby wiedzieć jak poradzić sobie z takim problemem. Owy szablon mogę oczywiście podesłać na maila. Bardzo dziękuję. Pozdrawiam Marek Ten post edytował potapala 5.11.2013, 20:27:28 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:32 |