![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam taki kod: Style:
W rezultacie otrzymuję: ![]() Jak zrobić, aby w efekcie powstało coś takiego? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziwna sprawa - nie chce działać..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 33 Dołączył: 18.10.2010 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co to znaczy: "nie chce działać"?
Zauważ, że CuteOne dla dolnej linii nie wykorzystuje <hr/>, ale bez tego jak teraz wygląda Twój kod i jak nie chce działać, to można sobie gdybać. -------------------- "Sometimes you're gonna get odd error syntax, unexpected T_PAAMAYIM_NEKUDOTAYIM and you're like, what in the world is that thing i have no idea what went wrong in my code. In english that error means you screwed up the references to an object" Kevin Skoglund
Drobna prywata: Ależ nie nie, nie zamierzam zmieniać płci w najbliższym czasie, więc zwracanie się do mnie per Pan jest odrobinkę nietrafione. |
|
|
![]()
|
|
Ten post edytował czernin 13.10.2012, 14:01:51 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 33 Dołączył: 18.10.2010 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I co nie działa?
To jest ten sam kod co podał CuteOne. W jsfiddle widać, że działa. więc co nie działa? być może inne własności np dla table lub tr dodatkowo ci mieszają. tudzież, dodanie tego:
rozwiąże sprawę. Ten post edytował kokers 13.10.2012, 14:08:43 -------------------- "Sometimes you're gonna get odd error syntax, unexpected T_PAAMAYIM_NEKUDOTAYIM and you're like, what in the world is that thing i have no idea what went wrong in my code. In english that error means you screwed up the references to an object" Kevin Skoglund
Drobna prywata: Ależ nie nie, nie zamierzam zmieniać płci w najbliższym czasie, więc zwracanie się do mnie per Pan jest odrobinkę nietrafione. |
|
|
![]()
|
|
Działa, dzięki. Chodziło o to, że nie wyświetlała się linia, mimo tego, że w jsfiddle wszystko wyglądało ok.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 09:50 |