![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Dziś mam problem z serii wojny przeglądarek. W kodzie powyżej chodzi mi głównie o kwestię Jan paweł II i pismo święte oraz inne. Jest ona wyświetlana gdy użytkownik znajduje się na stronie ikony.php?go=mysli Chodzi o to ze ani rusz, ten fragment kodu nie chce wyglądać wszędzie tak jak chce. No oprócz Opery. W innnych przeglądarkach nie mogę siągnąć efektu operowskiego. Kombinuje i kombinuję, ale jak cokolwiek zmienię, to wygląd jest do przyjęcia w IE i lisie, lecz nie taki jak trzeba w Operze. CSS
Proszę o pomoc! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Chodzi o to ze ani rusz, ten fragment kodu nie chce wyglądać wszędzie tak jak chce. No oprócz Opery. W innnych przeglądarkach nie mogę siągnąć efektu operowskiego. Daj mi swoją szklaną kulę. Nie wiem, co masz na myśli pisząc efekt operowski; pierwsze słyszę... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 9 Dołączył: 7.03.2009 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
" W kodzie powyżej chodzi mi głównie o kwestię Jan paweł II i pismo święte oraz inne. "
A więc to prawda, co mówią moherowe berety, że internet to wynalazek szatana. Przeglądara nie wyświetli napisu religijnego i koniec. Za następne tego typu komentarze osobiście wlepię Ci warna. Masz coś do napisania w temacie, to napisz, nie śmieć wątku. -- ~erix |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przeglądara nie wyświetli napisu religijnego i koniec. (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/withstupidsmiley.gif) W opera, toleruje znacznik li li li li, a w ie i lisie nie. Dlatego też w ie lub lisie nie ma efektu operowskiego. No i nie wiem jak zrobić, żeby te style działały, bo najwyraxniej, przeglądarka nie wie, że akurat tutaj musi wstawić te i te style... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat W opera, toleruje znacznik li li li li, a w ie i lisie nie. Dlatego też w ie lub lisie nie ma efektu operowskiego. Człowieku, jaki Ty znacznik masz na myśli...? Mów wreszcie po polsku... |
|
|
![]()
|
|
Ten kawałek kodu :
(tylko selektor podaje) #sidebar ul li ul li ul li a ...odpowiada za wygląd wskazanego tekstu (czyli JPII i inni). Mój problem polega na tym, ze Mozilla Firefox, oraz Internet Explorer nie wyświetlają podanego tekstu...: ...według podanych styli:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 04:07 |