![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, nie działa mi żadnym sposobem ustawienie obrazka jako wyśrodkowany w pionie względem obrazka. Kod HTML:
Kod css:
Nie działa również vertical-align, position, no nic... -------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 156 Pomógł: 17 Dołączył: 11.12.2010 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale ty chcesz mieś obrazek, a obok niego tekst:
[__IMG__] [_______]Tekst po środku [_______] ![]() Poczytaj sobie to: link Ten post edytował zamper 2.08.2011, 08:24:54 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przecież czytałem, najpierw zapytałem wujka google, zanim napisałem na forum. I tak, własnie tak chce mieć tekst i ustawienie vertical-align: middle również nic nie daje...
-------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 156 Pomógł: 17 Dołączył: 11.12.2010 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A spróbuj dodać float'a
Może tekst się po prostu nie może zmieścić obok ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 559 Pomógł: 93 Dołączył: 4.03.2008 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaż najlepiej tą stronę w html, gdzieś w stylach musiałeś namieszać
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.04.2025 - 04:29 |