![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 12.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Otóż że jestem troszkę zielony w php to proszę was o pomoc a wiec do rzeczy mam np: stronkę w html/css i np ściągam gotowy skrypt i tu moje pytanie jak połączyć gotowy skrypt/pliki z stroną w html/css Dzięki;] |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 5 Dołączył: 7.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam wrażenie, że dzisiaj Wujek Google działa i się na nikogo nie obraził. Wrzuć sobie w google podstawy php to ci dużo powie.
Podpowiem Ci tylko, że kod php umieszczasz w kodzie html:
Ponadto jest taka piękna funkcja w php: include, którą możesz załadować na stronę zarówno kod php jak i html. Np:
lub
Poczytaj dasz radę. Ten post edytował uzi123 12.05.2010, 20:24:55 -------------------- -------------------------------------------------------------------------
My blog |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 12.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Właśnie szukałem tej 2 opcji w googlach szukałem ale widać słabo nastempnym razem bardziej się postaram.. a i dzięki za pomoc;]
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.04.2025 - 04:12 |