![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 4 Dołączył: 11.08.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam, bardzo proszę o ocenę mojego CMSa (mini cmsa
![]() ![]() W planach mam jeszcze zrobienie więcej funkcji (galeria, rejestracje itd.)... ale chciałbym żebyście ocenili aktualną wersje. Login: admin Hasło: admin No to oceniajcie, testujcie... ![]() Edit: szablon strony jest gotowy - jest tylko po to żeby można było po testować ![]() Ten post edytował terabit 18.08.2007, 10:52:29 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
proste aczkolwiek funkcjonalne, nad skinem rozwodzić sie nie bede bo mi sie nie podoba, ale ogólnie panel admina jest prosty i jak na mini cms intuicyjny, stworzenie nowej podstrony to raptem sekunda, tak samo edycja i usunięcie
![]() ogólnie pozytywne wrażenie |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://mariuszw.info/wmcms/page.php?nr=dada to nie wyglada za ciekawie .. reszta tak samo. 1 na 10 1 za ambicje
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 663 Pomógł: 6 Dołączył: 3.06.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mam pytanie... Jak rozwiązujesz sprawę newslettera? Chodzi mi o wysyłanie do powiedzmy 1.000 uytkowników. Robiłeś testy ju kiedyś?
-------------------- http://www.berry.nazwa.pl/edico/public_html/index.php ----> under construction
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1) Umieszczanie adresów email, w nesach, na stronie głównej, nie jest raczej dobrym pomysłem.
2) Ani w panelu, ani na stronie nie może usunąć emaili z subskrypcji. System ogólnie za prosty. Newsy, podstrony i już. Moim zdaniem nawet na wizytówkę firmy się nie nadaje. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 4 Dołączył: 11.08.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
http://mariuszw.info/wmcms/page.php?nr=dada to nie wyglada za ciekawie .. reszta tak samo. 1 na 10 1 za ambicje poprawie ![]() edit: poprawione ![]() Ja mam pytanie... Jak rozwiązujesz sprawę newslettera? Chodzi mi o wysyłanie do powiedzmy 1.000 uytkowników. Robiłeś testy ju kiedyś? :/ nie robiłem testów, ale będę jeszcze musiał popracować nad tym ![]() 1) Umieszczanie adresów email, w nesach, na stronie głównej, nie jest raczej dobrym pomysłem. 2) Ani w panelu, ani na stronie nie może usunąć emaili z subskrypcji. System ogólnie za prosty. Newsy, podstrony i już. Moim zdaniem nawet na wizytówkę firmy się nie nadaje. 1. dlaczego? spam ? ![]() 2. racja ![]() ![]() A co jest potrzebne więcej żeby sie nadawało chociaż na wizytówkę firmy? ![]() Ten post edytował terabit 30.08.2007, 18:43:07 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 13 Dołączył: 20.03.2007 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Zainteresuj się funkcjami strip_tags, htmlspecialchars - to podstawa, atakami typu xss, csrf, sql injection itd.. Opis funkcji w dokumentacji, bezpieczenstwo - duzo TUTAJ. Pozdro. -------------------- fitmate.pl - aplikacje internetowe
|
|
|
![]()
|
|
Witam, Zainteresuj się funkcjami strip_tags, htmlspecialchars - to podstawa, atakami typu xss, csrf, sql injection itd.. Opis funkcji w dokumentacji, bezpieczenstwo - duzo TUTAJ. Pozdro. ok ![]() --- (Usunąłem część posta) Skoro wiesz, że wycen nie ma to po co pytasz? Nafaszerowanie pytania głupawymi usmieszkami/emotikonkami nic nie zmienia. ~mike -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 15:19 |