![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 0 Dołączył: 25.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o propozycję wykonania portalu internetowego z panelem administracyjnym z którego poziomu można będzie wszystko zmieniać.
Chciałbym żeby projekt pisany był indywidualnie nie bazował na żadnych czyichś darmowych skryptach. Portal ma być takim mini Onetem w wydaniu lokalnym. Dla Gminy wiejskiej. Na zdjęciu poniżej jest zamieszczone co i jak miałoby wyglądać, na razie wstępny projekt może ulec drobnym zmianom. Oczywiście chciałbym, aby był rozbudowywalny przyszłościowo. Zrobiony kompletny i wiarygodny system statystyk, każdej podstrony, żeby można było obserwować co najwięcej się czyta. Może być połączone z jakimś darmowym np. google analytics. Wstępnie chodzi mi o kwotę wykonania a raczej szacunkową kwotę bo wiem, że podałem zbyt mało danych. Więcej szczegółów po wstępnym zainteresowaniu. Na pewno sprawnie działający system artykułów, prosta dobra galeria. Forum i kwatery będą to linki do zewnętrznych serwisów, które są już gotowe... Grafika będzie przekazana także trzeba tylko złożyć w całość z perspektywy kodu. Czekam na propozycje cenowe (IMG:http://img193.imageshack.us/img193/7840/szabl.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 16:42 |