![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 0 Dołączył: 25.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o propozycję wykonania portalu internetowego z panelem administracyjnym z którego poziomu można będzie wszystko zmieniać.
Chciałbym żeby projekt pisany był indywidualnie nie bazował na żadnych czyichś darmowych skryptach. Portal ma być takim mini Onetem w wydaniu lokalnym. Dla Gminy wiejskiej. Na zdjęciu poniżej jest zamieszczone co i jak miałoby wyglądać, na razie wstępny projekt może ulec drobnym zmianom. Oczywiście chciałbym, aby był rozbudowywalny przyszłościowo. Zrobiony kompletny i wiarygodny system statystyk, każdej podstrony, żeby można było obserwować co najwięcej się czyta. Może być połączone z jakimś darmowym np. google analytics. Wstępnie chodzi mi o kwotę wykonania a raczej szacunkową kwotę bo wiem, że podałem zbyt mało danych. Więcej szczegółów po wstępnym zainteresowaniu. Na pewno sprawnie działający system artykułów, prosta dobra galeria. Forum i kwatery będą to linki do zewnętrznych serwisów, które są już gotowe... Grafika będzie przekazana także trzeba tylko złożyć w całość z perspektywy kodu. Czekam na propozycje cenowe (IMG:http://img193.imageshack.us/img193/7840/szabl.jpg) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
(IMG:http://www.b-system.lap.pl/mails/logo_male.jpg)
Witam Jestem zainteresowany wykonaniem projektu. Moje portfolio: www.b-system.lap.pl - zapraszam do przejrzenia. Proszę o kontakt. Z poważaniem Marek Smolana " B-system " tel: 665-343-444 www.b-system.lap.pl e-mail: biuro@b-system.lap.pl Ten post edytował marekblyskawica 17.03.2010, 11:30:48 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 6.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem zainteresowany zleceniem, proszę o kontakt.
biuro@bytes-express.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
www.pryczek.pl
www.artana.pl Profesjonalna, estetyczna i co najważniejsza funkcjonalna grafika. Wdrożenie całości w przystępnego Wordpressa. Możliwa fvat/umowa o dzieło. Szacunkowa cena całości 2500-3000zł. Mówimy tu o profesjonalnej robocie. U nas masz gwarancję jakości i zadowolenia. Zapraszam do kontaktu, Piotr Ryczek gg: 5245644 mail: lubianki@gmail.com |
|
|
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Proszę swoje oferty wysyłać bezpośrednio do zleceniodawcy.
To nie zlecenia.przez.net. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
To nie zlecenia.przez.net. Ale kamieniem rzucić: Grafika będzie przekazana także trzeba tylko złożyć w całość z perspektywy kodu. Profesjonalna, estetyczna i co najważniejsza funkcjonalna grafika. Chciałbym żeby projekt pisany był indywidualnie nie bazował na żadnych czyichś darmowych skryptach. Wdrożenie całości w przystępnego Wordpressa.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 0 Dołączył: 25.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale kamieniem rzucić: Hehe znalazłeś kolego całe sedno (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Nikt nie czyta co jest napisane. Temat do zamknięcia jest już zleceniobiorca. Wszystkim dziękuję. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 19:18 |