![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam problem z konfiguracją CKeditora. Wygląda to następująco:
Wszystko jest Ok przy pierwszym zapisie wiadomości. Przeglądarka ładnie interpretuje wszystkie style itp. Jednak jeśli chcę wyedytować już zamieszczoną wiadomość w CKeditorze nie widzę ładnie wyglądającego posta tylko: Po dodaniu do takiej wiadomości nowego wiersza ,słowa w Ckeditorze wygląda to następująco: A na stronie stara treść wiadomości nie jest już interpretowana jako HTML |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To nie wina php'a tylko ustawień ckeditora. Nie mogę tego zwalczyć heh.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Pierwsza sprawa: pokaż kod, którym wpinasz edytor.
Sprawa druga: na stronie edytora wszystko jest dobrze opisane. |
|
|
![]()
|
|
Robię to przez helpera do cakea
Udało się ! Problem leżał w helperze. Klasyczną metodą wszystko działa tak jak powinno. Temat można zamknąć. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 23.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podepnę się pod temat CKeditor'a.
Chcę aby belka narzędziowa "pływała" przypięta do elementu którego treść chcę edytować. Można to osiągnąć ustawiając atrybut elementu na contentEditable = true. Jak uzyskać ten efekt gdy edytor wstawiam z pomocą funkcji: Kod var editor;
function replaceDiv( div ) { if ( editor ) editor.destroy(); editor = CKEDITOR.replace( div ); } |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 14:39 |