![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-odidas- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam!
Moze ktos wiec co to jest CHMOD 777... Prosze o pomoc. HELP |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
prawa dostepudo pliku ... w total comanderze znajdziesz je w menu PLIK - ZMIEN ATRYBUTY
|
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Tu cytat:
" Musisz jednak upewnić się, że serwer ma pełną obsługę skryptów php oraz, że jest możliwość ustawienia praw dostępu do niektórych katalogów i plików na CHMODE 777" Czyli tak naprwde o co chodzi? Prosze o pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 0 Dołączył: 29.05.2006 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Twój serwer musi mieć obsługę php, oraz niektórym plikom i katalogom musisz ustawuić np. w TC prawa dostępou na 777.
-------------------- [gg:8166107][jid:mmatheww@jabberpl.org][mail:mat.wojcik[at]gmail.com][www: http://mwojcik.pl]
|
|
|
--sam-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witajcie.
Chciałem zmienić za pomocą Total C. atrybut katalogu na serwerze na 777 jednak wyskakuje mi taki komunikat: " Nie mogę zmienić atrybutów zdalnych plików" ![]() Czy można coś z tym zrobic (proszę o wyrozumiałość - php to nei moja działka ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie. Chciałem zmienić za pomocą Total C. atrybut katalogu na serwerze na 777 jednak wyskakuje mi taki komunikat: " Nie mogę zmienić atrybutów zdalnych plików" ![]() Czy można coś z tym zrobic (proszę o wyrozumiałość - php to nei moja działka ![]() Zaloguj się na serwer za pomocą ssh TwójLogi@Nazwa_serwera_lub_IP wtedy zmienisz sobie uprawnienia do folderu. Administrator Twojego serwera powinien Ci dać taką możliwość. Z jeśli pracujesz na Windows musisz zainstalować sobie klienta SSH z tej stronki http://www.chiark.greenend.org.uk/~sgtatha...y/download.html Pozdrawiam Redelek -------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
-Michaello- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |