![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Chciałem postawić serwer pewnej gry która korzysta z tej bazy. Czy jedyna opcją jest serwer postawić na centosie (VPS) a na swoim kompie utworzyć baze danych i połączyć kompa domowego z VPS? Chciałbym dowiedziec się czy jest mozliwość uruchomienia serwera MSSQL na VPS z systemem centos? ![]() Czy jest możliwość zrobienia tego aby nie mieć uruchomionego komputeraz domowego 24/7 zeby łączyc się z tą baza?? Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 10 Dołączył: 24.11.2004 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak masz taką możliwość to na CentOS zainstaluj sobie VirtualBoxa i na tym postaw Windows i MSSQL
https://www.farbeyondcode.com/Run-Windows-G...ine-5-2738.html -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próbowałem skorzystać z Twojej podpowiedzi, zainstalowałem virtualboxa. Próbuje wlaczyć tą virtualna maszyne ( WIN 7) to znów pojawiają sie błędy jeśli chodzi o drivery virtual boxa.
Szukałem po necie i robiłem według instrukcji wszystko aby błąd naprawić. Jednak on i tak się pojawia. Czy mógłby ktoś mi w tym pomóc? ( oczywiście zapłacę jeśli będzie trzeba) Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.04.2025 - 07:04 |