![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 203 Pomógł: 6 Dołączył: 11.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Czy istnieje jakieś pewne API, które pozwala na wysłanie wiadomości z jednego numeru GG? Potrzebuję w pewnej sytuacji, żeby podczas spełnienia kilku warunków, wysyłana była wiadomość z kodem, który ma służyć do autoryzacji operacji. Czytałem o GG API i BotAPI, ale czy to jest używane na większą skalę? Potrzebuję wysyłać jedynie sformatowany tekst, jedynie pogrubienia i kursywa, ale czy to obsłuży to? Wysyłać będą z jednego specjalnie kupionego numeru GG. Czy to problem ze zrobieniem takiej rzeczy? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 105 Pomógł: 3 Dołączył: 26.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 702 Pomógł: 65 Dołączył: 16.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy problem ,zalezy od Twojej wiedzy php
osobiscie sam posiadam klase w php za pomocą której wysyłam wiadomości na gg z numeru po zalogowaniu i nie ma zadnego problemu z sformatowanym tekstem itp (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Czytałem o GG API i BotAPI, ale czy to jest używane na większą skalę? Jeśli chodzi o rozwiązania na większą skalę, to lepiej skorzystać z oficjalnych. Te pisane jako klienty normalnego GG podlegają normalnym limitom i po iluśtam wiadomościach Twój numer może zostać zablokowany. Nie są to znane wartości, ale słyszałem, że coś takiego następuje. Lepiej skorzystać z oficjalnego. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 03:40 |