![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 4.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem.
Zrobiłem szablon strony HTML + CSS Jeśli odnośnik do CSS jest w indexie wszystko jest ok. Niestety gdy includuję headera, w którym jest umieszczona cała zawartość head strona się rozjeżdża w ten sposób: (IMG:http://auto-surfer.pl/images/1.jpg) Proszę o pomoc załączam pliki oraz kod. Pozdrawiam index.php
header.php
footer.php
css/style.css
paczka .rar plików Link do pobrania paczki |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 532 Pomógł: 24 Dołączył: 15.04.2011 Skąd: Kalisz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A próbowałeś dla wartości wysokości poszczególnych elementów strony (tam gdzie CI sie rozjeżdża) ustawiać sztywno? Tak samo ustawić marginesy wewnętrzne i zewnętrzne na 0px na wszelki wypadek.
Ten post edytował adbacz 26.07.2011, 13:46:41 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 4.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak chyba już wszystkiego próbowalem ;(
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 532 Pomógł: 24 Dołączył: 15.04.2011 Skąd: Kalisz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Usuń z początku wers: height:100%;
Czyli dla id="strona" daj taki kod:
Teraz powinno być gites. PS: Mój błąd, nie napisałeś na jakiej przeglądarce masz takie coś i to co wyżej napisałem dotyczy tylko Opery. Napisałem wyżej, żebyś przypisał stałe wartości bloków. Napisałeś, że nic to nie dawało. Ja zrobiłem tak i działa dobrze na FF3.6 Opera 10.6 i IE6:
Ten post edytował adbacz 26.07.2011, 14:25:02 |
|
|
![]()
|
|
Usuń z początku wers: height:100%; Czyli dla id="strona" daj taki kod:
Teraz powinno być gites. PS: Mój błąd, nie napisałeś na jakiej przeglądarce masz takie coś i to co wyżej napisałem dotyczy tylko Opery. Napisałem wyżej, żebyś przypisał stałe wartości bloków. Napisałeś, że nic to nie dawało. Ja zrobiłem tak i działa dobrze na FF3.6 Opera 10.6 i IE6:
Bardzo dziękuję pomogło. Pomogło take dodanie w parametrze #strona{ height:0px; } nie wiem czemu i wątpie, żeby działało to przy większej ilości informacji. Zastosowałem Twoje rozwiązanie, które podałes w całości za co dziękuję i Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.09.2025 - 10:17 |