![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2007 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam w dwóch katalogach na dysku ten sam projekt (na jednym pracuję, drugi mam jako backup). Od jakiegos czasu mam problem, projekt na którym pracuję działa bez problemu, natomiast, kiedy chce podpatrzeć backup wyskakuje mi Błąd serwera! Serwer napotkał błąd wewnętrzny i nie jest w stanie zrealizować twojego żądania. Serwer jest przeciążony lub napotkał na błąd w skrypcie CGI. Error 500 Apache/2.2.4 (Win32) DAV/2 mod_ssl/2.2.4 OpenSSL/0.9.8e mod_autoindex_color PHP/5.2.3 W logach widnieje wpis: Invalid command 'RewriteEngine', perhaps misspelled or defined by a module not included in the server configuration Czy ktos spotkał sie z czymś podobnym i znalazł rozwiązanie? Identyczne (momentami) projekty, jeden się uruchamia, a drugi nie? Lidia Rozwiązanie sie już znalazło ![]() Niewiadomo jakim cudem w jednym z katalogów miałam dodatkowy plik .htaccess, który mieszał. Po usunięciu pliku - problem zniknął. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 1 Dołączył: 20.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Nie chcę odgrzewać starych kotletów, jednakże otrzymywałem identyczny błąd próbując pozbyć się index.php z pasku adresu (Xampp/Apache + Kohana), a że nie bardzo znam się na administracji trochę czasu zajęło mi zorientowanie się w czym rzecz. Tak więc ku potomności polecam poniższe linki: Custom error 500 internal server error Community Support: Removing index.php From URLs How to check and enable mod_rewrite module in apache |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.05.2025 - 05:12 |