![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 95 Pomógł: 0 Dołączył: 20.10.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Napisałem skrypt, który wysyła plik do przeglądarki. Na jednym serwerze działa, a na drugim pokazuje się coś takigo:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at ...) in ... on line 207 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at ...) in ... on line 208 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at ...) in ... on line 209 Warning: readfile() [function.readfile]: URL file-access is disabled in the server configuration in ... on line 209 Warning: readfile(...) [function.readfile]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in ... on line 209 Chciałbym się Was zapytać co może być tego przyczyną, bo ja szczerze mówiąc nie wiem dlaczego tak się dzieje... Pozdrawiam ![]() -------------------- Kompleksowe i profesjonalne tworzenie stron www
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałem skrypt, który wysyła plik do przeglądarki. Na jednym serwerze działa, a na drugim pokazuje się coś takigo: to może wklej ten "skrypt" ? Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at ...) in ... on line 207 na 99% jakiec echo, print lub pochodne dałes i nagłowek jest fizycznei wczesniej wysłany. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 5 Dołączył: 20.03.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
zapamietaj zasade:
jezeli wyskakuje blad i pisze ze on jest w n-tej linijce to sprawdz ta n-ta linijke a jak nie jestes programista to zeby zamaskowac bledy dodaj gdzies na samym poczatku:
To nie sprawi, że błędy znikną, ale nie będzie ich widać - stosuje się to na serwerach produkcyujnych. Ten post edytował domis86 18.11.2007, 21:52:10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 95 Pomógł: 0 Dołączył: 20.10.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
PHP zajumję się od 2 lat. Mam już w tym spore doświadczenie. Nie zauważyłem po prostu, że na tym serwerze nie ma funkcji readfile
![]() ![]() A co do error_reporting ![]() ![]() Ten post edytował Rafael6666 19.11.2007, 18:10:39 -------------------- Kompleksowe i profesjonalne tworzenie stron www
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 24.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeśli nie poradziłes sobie z tym jeszcze to możliwe że Ci pomoze to:
na początku skryptu wstaw ob_start(); a na koncu skrytu ob_end_flush(); |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 05:21 |