![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam. Otóż mam oto taki kod:
W czym problem: stworzyłem sobie taką małą funkcje do tworzenia prostych wykresów za pomocą biblioteki GD; Ale jest mały problem. Gdy wczytuje daną funkcje gdzieś w środek templatki oczywistym jest ze NAGŁÓWEK krzyczy o pomoc ponieważ znajduje się po jakim kolwiek wydruku. Gdy odseparuje go, dam ponad wszystko, zadeklaruje że ma sie wyświetlac tylko w tedy gdy ładowana jest reszta funkcji, nie widzi powiązania między sobą a funkcją generowania obrazka GD. Jaki jest cel: Celem jest stworzenie funkcji wyświetlajacej wykresy względem informacji jakie dostanie; a wyświetlać maja się one w różnych miejscach na stronie. Dodatkowym utrudnieniem jest fakt że nawet po napisaniu CAŁEGO kodu przed jakim kolwiek wydrukiem - działą! Ale ma to swą ujme - nic po obrazku się nie wyświetla. Bedę wdzięczny za wszelaką pomoc. Manuala i google użyłem, ale nie znalazłem nic co by mogło mi pomuc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 202 Pomógł: 117 Dołączył: 13.04.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.09.2025 - 12:55 |