![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[Berlin] - Senior PHP / Symfony 2 Developer
Poszukujemy starszego programisty PHP / Symfony 2 do wsparcia naszej drużyny przy tworzeniu nowej platformy internetowej. Obecnie tworzymy aplikacje która musi być w stanie poradzić sobie z ogromnym zainteresowaniem związanym z szeroką dostępnością. Liczy się dla nas wydajność i skalowalność w najbliższej przyszłości. Aby osiągnąć wyznaczony cel chcemy wdrożyć aplikację opartą o framework PHP Symfony 2 z Doctine 2 i bazę MySQL. Będziesz miał możliwość pracy w zespole kierującym się metodyką zwinnego oprogramowania i będziesz odpowiedzialny za rozwój, optymalizację i konserwację naszej platformy. Na temat firmy Jesteśmy prawdopodobnie najbardziej ekscytującym start-up’em w Berlinie. Obecnie w ukryciu tworzymy platformę która łączy w sobie niesamowitą ofertę produktów wraz z doskonałą orientacją usług aby dopasować się do naszych klientów w jak najlepszy sposób. Nasza firma składa się ze specjalistów w każdym obszarze decyzyjnym. Oferujemy doświadczenie w przygotowaniu i zarządzaniu e-commerce oraz doskonały zespół który tworzy Startup roku 2012 w imponującym tempie. Twoje zadania
Wymagania
Oferujemy
Twoja aplikacja Proszę aplikować na e-mail w języku niemieckim lub angielskim dołączając swoje CV i aktualne portfolio. Czekamy aby cię poznać! Kontakt
INCENT UG Oranienstraße 25, 10999 Berlin, Niemcy Markus Albert +49 151 1557 0960 markusalbert@me.com Ten post edytował incentcompany 23.04.2012, 20:50:31 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 32 Dołączył: 21.08.2008 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Wynagrodzenie (30000-48000 brutto rocznie) A jaka waluta? BTW w innym ogłoszeniu podajecie PLN więc (wiem, wiem nie komentujemy ...) to trochę śmieszne pieniądze nawet na Polskę. Poza tym jeśli to Euro to 30 000 (brutto) Euro rocznie w Berlinie to bardzo bardzo przeciętnie... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuje za uwagę oczywiście w jednej i drugiej ofercie chodzi o euro (nie przyszło mi do głowy nawet ze może chodzić o polskie złote). Wcześniej pomyliłem się przy pisaniu. Oferta jest przeciętna ale proszę zwrócić uwagę że jest to Startup w mojej ocenie na prawdę bardzo przyszłościowy więc stawki są zrozumiałe.
Ten post edytował incentcompany 23.04.2012, 21:34:34 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 05:37 |