Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Bankowe API - Mbank - Inteligo, Potrzebuje nauczyc sie logowac do banku
phoenix84

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam,

zwyklym CURL umiem sie poslugiwac, ale wlasnie w bankach sa dodoatkowe zabezpieczenia przed takimi cwaniakami, jednak wiem, ze jest to mozliwe smile.gif

glownie chodzi mi o wejscie do mbanku i inteligo, zczytanie historii albo wyslanie przelewu w oparciu o kod z karty kodow... no ale tu juz utykam, bo nie moge przejsc etapu logowania... bede wdzieczny za wskazowki, powiem tez, ze jakby mi ktos napisal funkcje gdzie argumentami bedzie login i haslo, a efektem status zalogowany... to jestem w stanie za cos takiego zaplacic smile.gif... myslalem, tez o zleceniu napisania kompletu takich funkcji, ale pewnie mnie na to nie stac smile.gif... jednak wiem, ze nie jest to forum do zlecen i chce sie tego nauczyc, wiec wszelkie funkcje i tak przejrze i przerobie na jakas jedna solidna klase, jednak bardzo potrzebuje podpowiedzi, badz gotowego rozwiazania jak przejsc przez to logowanie... znalazlem jakies skrypty w necie do wchodzenia na inteligo, ale nie dzialaja, wiec chyba cos pozmieniali... jak ktos wie jak mi mozna pomoc, to zapraszam... smile.gif

pozdrawiam,

K.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 19.08.2025 - 22:40