![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: miejscowosc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam dwa pytania (w zasadzie jedno :wink: ):
1. W jakim programie można "zrobić" "ciekawy" (np. animowany) baner? (np. flash to wiem, ale chodzi mi o banery animowane i zapisane jako np. *.gif albo *.jpg) 2. Skąd można ten program "wziąć" ("dostać") ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W JPEGu animacji raczej nie zrobisz, ale do GIFów lub AVI proponuję Ci ImageForge
![]() -------------------- Pozdrawiam,
Mistycus |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do gif'ow animowanych to polecam Animation Shop www.jasc.com. Najlepiej sciagnij sobie wraz z Paint Shopem - swietny program do tworzenia grafiki na strony www.
PS Niezle sie ubawilem jak napisales, ze chcesz zrobic animowanego jpg'a ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: miejscowosc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Do gif'ow animowanych to polecam Animation Shop www.jasc.com. Najlepiej sciagnij sobie wraz z Paint Shopem - swietny program do tworzenia grafiki na strony www.
PS Niezle sie ubawilem jak napisales, ze chcesz zrobic animowanego jpg'a ![]() ![]() ![]() ![]() Wiem, że animowany jpg to się nie da, ale ja napisałem, że chciałem zrobić jakiś fajny (fajny nie znaczy zawsze animowany) baner, a dodatkowo może być np. w animowanym gif-em ![]() PS Nic nie pisałem, że chce mieć animowanego jpg ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 29.04.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja polecam jeśli chodzi o flasha to program Swish w najnowszej wersji
![]() a do gif'ów to Animation Shop -------------------- .: [ DV ] :.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cytat Do gif'ow animowanych to polecam Animation Shop www.jasc.com. Najlepiej sciagnij sobie wraz z Paint Shopem - swietny program do tworzenia grafiki na strony www.
PS Niezle sie ubawilem jak napisales, ze chcesz zrobic animowanego jpg'a ![]() ![]() ![]() ![]() Wiem, że animowany jpg to się nie da, ale ja napisałem, że chciałem zrobić jakiś fajny (fajny nie znaczy zawsze animowany) baner, a dodatkowo może być np. w animowanym gif-em ![]() PS Nic nie pisałem, że chce mieć animowanego jpg ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat Cytat Cytat Do gif'ow animowanych to polecam Animation Shop www.jasc.com. Najlepiej sciagnij sobie wraz z Paint Shopem - swietny program do tworzenia grafiki na strony www.
PS Niezle sie ubawilem jak napisales, ze chcesz zrobic animowanego jpg'a ![]() ![]() ![]() ![]() Wiem, że animowany jpg to się nie da, ale ja napisałem, że chciałem zrobić jakiś fajny (fajny nie znaczy zawsze animowany) baner, a dodatkowo może być np. w animowanym gif-em ![]() PS Nic nie pisałem, że chce mieć animowanego jpg ![]() ![]() Ok ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat PS Nic nie pisałem, że chce mieć animowanego jpg Nie chcę być nachalny, ale przecież napisałeś:![]() Cytat chodzi mi o banery animowane i zapisane jako np. *.gif albo *.jpg
-------------------- Pozdrawiam,
Mistycus |
|
|
![]()
|
|
Cytat Cytat PS Nic nie pisałem, że chce mieć animowanego jpg Nie chcę być nachalny, ale przecież napisałeś:![]() Cytat chodzi mi o banery animowane i zapisane jako np. *.gif albo *.jpg Animowane, ale mają być *.gif (animowany) i *.jpg (nieanimowany) ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Poza tym napisałem, że
Cytat chodzi mi o banery animowane i zapisane jako np. *.gif albo *.jpg zapisane jako NP. *.gif albo *.jpg
|
|
|
![]()
|
|
Dobra już, dobra! Ja jeno źle zrozumiałem. Nie miej mi tego za złe!
Swoją drogą nie pojmuję, czemu wywlekasz tak stare nieporozumienie. -------------------- Pozdrawiam,
Mistycus |
|
|
![]()
|
|
Cytat Dobra już, dobra! Ja jeno źle zrozumiałem. Nie miej mi tego za złe!
Swoją drogą nie pojmuję, czemu wywlekasz tak stare nieporozumienie. :wink: Sam nie wiem ![]() Dobra już dobra ok ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.04.2025 - 00:57 |