![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 29.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem takiej postaci, że po użyciu w kodzie skryptu php znacznika ">" wyświetla mi się treść skryptu na stronę.
przykład, kod: <?php (...) //tutaj jakiś inny kod while($r = mysql_fetch_object($wynik)) { echo "<tr>"; echo "jakis napis"; echo "<tr>"; } ?> na ekran wychodzi: "; echo "jakis napis"; echo ""; } ?> Czy ktoś wie czym to jest spowodowane? Chyba nie ma sensu wklejać całego kodu z zabawą z mysql, ponieważ to samo mam przy samych poleceniach echo czyli to tam jest problem :/ Ten post edytował rafaelinho 14.04.2010, 13:49:05 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
skrypt nie jest interpretowany jako php
1) odpalasz to wogole jako php? 2) masz odpowiednio rozpoczete <?php i zamkniete ?> ? 3) zawsze stosujesz <?php czy zdarza ci się tez <? ?
Powód edycji: [nospor]:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Używaj bbcode
Czy aby na pewno masz zainstalowane php? |
|
|
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Proszę dodać BBCode.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 29.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaje się, że jestem bardziej zacofany jak myślałem. Jak dodać bbcode, lub sprawdzić czy mam? google mało mi podpowiada ;]
Sama instalacja Xampp'a nie wystarcza? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz dodać BBCode do postu. Jak piszesz posta, to dysponujesz takimi specjalnymi przyciskami (PHP, Manula, SQL, HTML, itp.) i za ich pomocą dodajesz odpowiednie tagi. Kod php, który podałeś, powinien być otoczony odpowiednimi tagami. Zdanie "Dodaj BBCode" nie odnosi się w żaden sposób do Twojego problemu.
Aby rozwiązać problem zastosuj się do porad nospora. Jeśli to nie pomoże, to wklej tutaj cały kod i nie zapomnij o odpowiednich tagach. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 27.08.2025 - 12:39 |