![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2010 Skąd: Dessau Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam autoryzacje php i po wpisaniu hasła jest się zalogowanym. Niestety po kliknięciu w stronę główną php wczytuje tylko tło:/ a pliku z ramkami nie. Jak zrobić autoryzacje tak, aby przed wpisaniem hasła był wczytywany plik index a po zalogowaniu plik index2? Błąd jest tutaj: http://ReBeLs.0fees.net
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod wklejamy na forum - to raz.
Dwa - autoryzacja w php była wałkowana tyle razy, że mógłbyś przynajmniej poszukać zanim założyłeś kolejny temat z tej serii, dodatkowo na forum znajdziesz przyklejone tematy o bezpieczeństwie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2010 Skąd: Dessau Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzi o to, ze gdy uzytkownik jest zalogowany to widzi tylko tlo strony;/ Nie wiem, jak wpisac kod w skrypcie PHP, aby zostaly wczytane ramki;// Da się tak? Bo wprowadzam kod trzech ramek w PHP a widze tylko tlo strony;/
częć kodu, o którą mi chodzi:
Powyższy kod ignoruje ramki:( Proszę o rozwiązanie (jestem początkującym w te klocki) Dzięki za pomoc:/ można jakoś dodać ramki w php, bo ten wyżej sposób nie działa. Ten post edytował ReBeLs513 27.06.2010, 11:57:31 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.09.2025 - 12:32 |