![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Witam. Szukam sposobu na ominięcie limitu 20 znaków w nazwach katalogów Apacha.Google mi podpowiedziało:
w sekcji Directory w pliku mod_autoindex.so ale nie działa... Mam tak: How-to-make-alphabet..> a chciałbym tak: How-to-make-alphabetic-pagination-in-php-with-mysql -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 799 Pomógł: 1827 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w sekcji Directory w pliku mod_autoindex.so ale nie działa... Czyli właściwie jak, bo ten plik to linuxowy moduł Apache'a? Tą dyrektywę powinieneś umieścić w pliku .htaccess. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
No właśnie, próbkowaniem i tak, ale wciąż mam Internal Server Error
Heh, udało się bez pliku .htaccess. Otóż plik httpd.conf:
Dla potomnych ![]() -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.04.2025 - 06:29 |