![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
||
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2003 Skąd: OHIO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zainstalowałem taki komplet jak napisane w temacie.
Wszystko chodzi... ale tylko kiedy pierwszy raz wchodze na strone. Próba odświeżenia powoduje wyskoczenie błędu apacza. PS. apacza nie da się też zrestartować, zawsze wywala błąd. Przypuszczam że jest to błąd php5, bo na apache 1.3.29 dzieje się dokładnie to samo. Czy jest to wina php ? I czy trzeba czekać na następną wersję ? Jeżeli nie to jak temu zaradzić ? -------------------- |
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jaki to błąd?
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
||
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2003 Skąd: OHIO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat The requested operation has fail
-------------------- |
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Zajrzyj do logów.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 270 Pomógł: 0 Dołączył: 15.06.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wczoraj to zainsalowałem w tej samej konfiguracji i działa bez problemu.
pare tematów niżej masz wskazówki. |
|
|
![]()
|
||
Niestety zrobiłem wszystko od początku i znowu figa. Zastanawiam się czy to nie skrypt. Ale na php5 b3 chodziło bez zarzutu. Sprawdze jeszcze jak zachowują się inne skrypty.
-------------------- |
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 204 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2003 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprawdź 5.0.0rc1-dev z http://snaps.php.net , u mnie chodzi bez problemów
|
|
|
![]()
|
||
Ściągnołem ze snaps ale tutaj pojawia się ten sam bład !!!
![]() No trudno !! Poczekam na wersje końcową ![]() -------------------- |
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 204 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2003 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
instalnij RC1:)) wczoraj wyszedł
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 23:32 |