![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem ze zrobieniem ankiety, ma to polegac na takiej zasadzie ze uczen wystawia wszystkim swoim nauczycielom ocene z prowadzonego przedmiotu, ankieta sklada sie z 5 pytan (na kazde mozliwe jest wybranie 3 wartosci 0 1 2) na koncu nauczyciel widzi jakie oceny dostal z prowadzenia danego przedmiotu.tyle opisu rzeczywistosci teraz zaczynaja sie schody, mam tabele uczen(nr_indexu, imie,nazwisko) nauczyciel(imie ,nazwisko), przedmioty(nazwa) oraz ankieta(pytanie1,2 i tak dalej) z tego co wyczytalem i zrozumialem zrobilem te tabele wiem ze musza byc miedzy nimi relacje : student-nauczyciel wiele do wielu ,przedmiot - student wdw, itp itd
teraz chcac to zaimplementowc w mysqlu niewiem jak zrobic prosta rzecz mianowicie majac kilki uczniow jak przypisac im odpowiednie przedmiotu lub nauczyceli i jakimi zapytaniami to pozniej wyswietlic. prosilbym o pomoc tu na forum lub na privie bede bardzo wdzieczny lub nawiazae kontakt z kims kto podjalby sie pomocy za wynagrodzenie |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:50 |