![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Chciałem zapytać, bo pewnie wielu z Was ma telefon z Androidem. Otóż posiadam htc sensation i zauważyłem, że zegar każdego dnia spóźnia mi o 2 minuty, co jest raczej dziwne - nie dalej jak wczoraj przestawiałem go, żeby szedł tak jak powinien, a po 24h znów jest nie tak... Wie ktoś co może być przyczyną? Z góry dzięki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 168 Pomógł: 126 Dołączył: 5.02.2010 Skąd: Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Obstawiam, że soft.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 677 Pomógł: 89 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Otóż posiadam htc sensation i zauważyłem, że zegar każdego dnia spóźnia mi o 2 minuty, co jest raczej dziwne - nie dalej jak wczoraj przestawiałem go, żeby szedł tak jak powinien, a po 24h znów jest nie tak... Wie ktoś co może być przyczyną? Przyczyną mogą być nieprawidłowo ustawione zegarki według których ustawiasz telefon. Aparat sam sobie ustawia czas wg danych z sieci (od operatora i z Internetu). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mój telefon raz już 2 razy w nocy podróżował w czasie i przestawił się o kilka godzin...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jak napisał mls, ustaw sobie aby pobierał od operatora - nie ma problemu, działa świetnie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
synchronizowałem go tak, żeby działał równo z google - po wpisaniu "czas" do wyszukiwarki pojawia się aktualna godzina, która jest dobra, bo wg niej jeździ np. krakowskie mpk, a tak to za przeproszeniem dupa, bo mi spóźnia o te 2 minuty (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 677 Pomógł: 89 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
synchronizowałem go tak, żeby działał równo z google - po wpisaniu "czas" do wyszukiwarki pojawia się aktualna godzina, która jest dobra, bo wg niej jeździ np. krakowskie mpk, a tak to za przeproszeniem dupa, bo mi spóźnia o te 2 minuty (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) OMFG. Cóż, czasy niehybnie się zmieniają... Teraz już nawet czas sprawdza się przez google... :/ |
|
|
![]()
|
|
to może znasz jakiś lepszy sposób? może miałem radio sobie włączyć i czekać do wiadomości? bo ze swojej strony nie widzę w tym nic dziwnego i uważam to za najszybszą opcję - ctrl + t, "czas", enter i mam... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najszybciej pobierać od operatora ;]
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 07:11 |