![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 21.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powiedzcie, co sądzicie o tej aukcji: http://allegro.pl/item91601343_ladne_stron..._zarzadzac.html, bo jak ja zobaczyłem napis "ŁADNE" i komentarz "Strona www zrobiona profesjonalnie" to wybuchłem śmiechem
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ktos napisal prostego cms'a na wlasne potrzeby a teraz chce na tym zarobic. To ze nie ma profesjonalnej grafiki nie oznacza ze jest do d....,wrecz przeciwnie. Sam zaczalem pisac cmsa i wiem ile to czasu i cierpliwosci pochlania- a o wiedzy juz nie mowie.
On sprzedaje system nie grafike. -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 21.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No ale skoro ten system jest profesjonalny to czemu generowane przez niego strony nie przechodzą validacji? A także skoro nie chodzi o grafike, to czemu pisze ładne?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ma sie czym podniecac, >90% stron nie przechodzi najprostszej walidacji.
Cytat No ale skoro ten system jest profesjonalny to czemu generowane przez niego strony nie przechodzą validacji? Pytaj autora. System+html+grafika nie jest profesjonalny -- tylko tam jest napisane ze jest profesjonalny. Prawie robi wielka roznice. -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W moim miasteczku pełno takich stron, proste strony o charakterze często komercyjno - informacyjnym i co najważniejsze...tanie. W swoim życiu spotkałem nie wielu przedsiębiorców small business'u, którzy inwestują względnie duży kapitał w projektowanie serwisu, że nie wspomnę o zatrudnieniu kogoś kto by nim zarządzał...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak a propo allegro, to zobaczcie na to:
link czy Zarząd wie coś o tym? W w grupie Developerzy nie znalazłem nikogo o takim nicku ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przykładowo system : link
jest skradziony , koleś sprzedawał taki system za 100 zł kiedyś , teraz ktoś mu go ukradł. Dużo jest takich aukcji, gdzie nie popatrzysz jest jakiś skrypt przez kogoś skradziony . |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 00:42 |